Sommerworkshop

 1. type:
  workshop
 2. date:
  07/01/24
 3. event:
  Sommerworkshop
 4. place:
  Studio Nicolai Howalt
  Sturlasgade 14 J,. St.Th.
  2300 København S

Det personlige fotografi

SOMMERWORKSHOP med NICOLAI HOWALT
I UGE 32

En sjælden mulighed for at deltage på workshop i Nicolai Howalts atelier og mørkekammer på Islands Brygge, København. Et kursus for både erfarne og amatører, der ønsker at udforske og udvikle deres eget fotografi og billedsprog. Kurset vil omfatte daglige opgaver, personlig feedback og vejledning gennem både individuelle samtaler og gruppediskussioner.

Gennem praktisk fotografering og skabelse af billeder vil fokus være på at opdage og udvikle din unikke fotografiske stemme. Workshoppen har til formål at være sjov og legende, og alle, uanset erfaring, er velkomne. Vi vil eksperimentere og udfordre os selv og hinanden, mens vi sætter fokus på billedsprog og lærer at sætte ord på det, vi ser i hinandens billeder.

I en tid, hvor fotografiet er mere udbredt end nogensinde før, er det vigtigt at lære at håndtere, forstå, udfordre og anvende billedets styrker samt erkende dets svagheder. Uanset om du er interesseret i at dokumentere det velkendte eller udforske det usædvanlige, om du dykker ned i dit eget indre univers eller træder ind i andres liv, og uanset om du arbejder med en dokumentarisk eller kunstnerisk eksperimentel tilgang, vil workshoppen styrke din unikke måde at iagttage verden på.

Vi vil lege, arbejde, lære, forstå, præge, udfordre, gennemskue, værdsætte, anerkende, dokumentere og fastholde. Gennem daglige opgaver og en uge dedikeret til udviklingen af dit personlige billedsprog vil vi udforske, hvordan du kan skabe billeder, der ærligt reflekterer din egen stemme. Individuelle samtaler, gruppediskussioner og inspiration fra Nicolai selv vil give dig nye dimensioner i dit fotografiske arbejde samt indsigt i konceptualisering, lys, rum, ideer og fortælling.
……………………………………………………………………………………………………………………………………

Hvis du tidligere har deltaget på Nicolais analoge workshop, har du mulighed for at arbejde i mørkekammeret denne uge.
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Nicolai Howalt (1970) er uddannet fra Fatamorgana, Danmarks Fotografiske Billedkunstskole. Howalts arbejde strækker sig over det dokumentariske, konceptuelle og videnskabelige felt. I sin praksis udfordrer han det fotografiske mediums grænser ved at genopfinde og eksperimentere med dets traditionelle teknikker. Han regnes som en central figur i dansk fotografi og hans værker er rigt repræsenteret i en lang række nationale og internationale museumssamlinger.
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Praktisk:
Sted: Studio Nicolai Howalt, Sturlasgade 14 J, 2300 København.
Tid: 05 – 09 August 2024. Kl. 9:30 – 16:00
Antal: 8 pladser
Pris: 6.000 kr. mulighed for nedsat pris på 4.500 kr. til arbejdsløse og studerende.

Tilmelding: mail@nicolaihowalt.com
Betaling: Mobilepay til 28107876, husk at skriv dit navn og e-mail.
Du er tilmeldt workshoppen når den fulde indbetaling er registreret.
Ved afmelding op til fire uger før returneres det fulde beløb, herefter er tilmelding bindende.
Deltagere modtager et kursusbevis og en kvittering.

Kurset er åbent for alle niveauer.
Du skal være vant til at bruge dit medbragte kamera
samt photoshop eller andet redigeringsværkstøj.
Du skal selv medbringe en bærbar computer.
Deltagergebyret dækker ikke materialer.

Spørgsmål stilles direkte til mail@nicolaihowalt.com